De Beurs

Home/Beursinformatie

Een online beurs

…is een andere ervaring dan een beurs in real life, deze kun je dan ook niet met elkaar vergelijken.

Het is een verlengstuk voor jouw bedrijf

Een online beurs kun je zien als een soort reclamebord (verlengstuk van jouw bedrijf) om een aantal van je producten en/of of diensten uit te lichten.

Tip:

Bied jij diensten aan? Dan is het leuk om bijvoorbeeld een verkorte of versimpelde versie daarvan aan te bieden op de beurs om zo bezoekers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met jouw dienst.

Bijvoorbeeld; normaal gesproken bied je een uitgebreide tarot reading aan, dan zou je in de beursweek een kortere reading kunnen aanbieden voor een lager bedrag die alleen in de beursweek geldig is. Wanneer iemand dan een reading laat doen, kennis heeft gemaakt met jouw dienst en dit als prettig heeft ervaren zal eerder terugkomen voor bijv. een complete reading.

Zichtbaarheid van jouw bedrijf groeit

Bezoekers kunnen foto’s van je uitgelichte producten en/of uitleg over je diensten bekijken op je digitale beurskraam. Het is voornamelijk het vergroten van je bereik en de zichtbaarheid van jou bedrijf. Zodat je meer fans krijgt die mogelijk in een later stadium alsnog een aankoop doen.

De bezoekers van de beurs kunnen je een berichtje sturen via een van de kanalen die je opgegeven hebt.

Wat ook leuk is om te doen is te zorgen voor een leuke actie in de beursweek die alleen geldig is tijdens de beurs, bijvoorbeeld;

  • een korting
  • een extraatje bij een bestelling
  • gratis verzending
  • een live event
  • kennismakingsaanbod (bijv. een verkorte versie van een uitgebreidere dienst die je aanbied)

Het voordeel van de beurs is, dat mensen speciaal in die week naar de website komen en de kramen gaan bekijken. Dit zorgt ervoor dat jij zichtbaar wordt voor ‘nieuwe’ fans en dat je gebruik kunt maken van deze ‘boost’ aan zichtbaarheid in de beursweek.

Je lift mee op het bereik van de Spirituele Beurs

De beurs zorgt voor een stuk zichtbaarheid van jouw bedrijf. Je lift mee op het bereik van de Spirituele Beurs, maar ook door het gehele platform Babbeltje. Je hoeft er verder zelf niets aan te doen, behalve eenmalig de informatie aan te leveren die ik nodig heb. Tenzij je een workshop of lezing geeft.

De beurskraampagina wordt voor je gemaakt en de betaalde promotie op social media voor de beurs wordt ook gedaan. Hier profiteer jij als standhouder van zonder dat je zelf advertentiekosten kwijt bent.

Ik geloof in de kracht van bundelen

Als jij als standhouder ook binnen jouw netwerk een bericht deelt dat je op de online beurs staat dan creëren we samen een nog groter bereik. Je mag de posts van Babbeltje Spirituele Beurs altijd verder delen.

Het concept van de Spirituele Beurs is bedacht en uitgewerkt door Babbeltje.

Babbeltje