Het gezicht achter Babbeltje Spirituele Beurs:
Babs van den Acker

Hey! Leuk dat je de site bezoekt. Misschien vraag je je af wie er nou achter de Spirituele Beurs zit. Dus ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Babs (geen afkorting, gewoon echt Babs) in mei ben ik 33 jaar jong, met een oude ziel zoals ik regelmatig te horen kreeg.

Ik ben geboren (1988) in het gezellige Brabant om precies te zijn in Uje (Uden). Nu woon ik in Nistelrode wat ernaast ligt, niet omdat Uden niet gezellig is hoor… maar omdat ik de liefde heb gevonden in Nistelrode.

Spiritualiteit

Mijn liefde voor spiritualiteit is er eigenlijk altijd al geweest. Maar in mijn pubertijd heb ik mezelf daarvoor afgesloten, omdat ik ‘last’ had van de dingen die ik voelde en waarnam. Daar wist ik niet zo goed mee om te gaan. Ik heb afgelopen jaren veel geleerd en mijn spirituele awakening is begonnen. Veel dingen zijn op zijn plek gevallen, helder geworden en heb ik een plaatsje kunnen geven. Hierdoor kan ik er weer voor open staan en haal ik er nu juist kracht uit.

Zelfontwikkeling vind ik belangrijk, bewust zijn van je denken en doen, je gezondheid en leven vanuit je intuïtie. Ik ben eigenlijk altijd wel ondernemend geweest, verschillende dingen gedaan en heb uiteindelijk mijn bedrijf Babbeltje Spirituele Cadeaushop opgestart halverwege 2019.

Begin 2021 heb ik De Spirituele Beurs erbij opgestart en ik hoop ooit met (een van) beide mijn brood te kunnen verdienen zodat ik kan doen wat ik het allerliefste doe. En dat is met spiritualiteit bezig zijn, met beide voeten op de grond.

Spiritualiteit is niet zweverig zoals nog vaak gedacht word.

Een spiritueel leven is een bewust leven.

Ik wil zingeving in mijn leven, diepgang, vrijheid… vooral vrijheid en bezig zijn met de dingen waar mijn interesses liggen. Het is al aardig gelukt om dat in mijn leven te brengen.

De meeste kennen mij als een stil, rustig of ‘verlegen’ persoon. Maar ken je mij beter dan weet je dat ik ook druk kan zijn, veel kan praten en zeker niet verlegen ben. Eigenlijk ben ik best een openboek. Maar smalltalk ben ik niet zo goed in. Ik ben HSP én introvert en reageer vanuit mijn gevoel en hoe de situatie is. Dus ik kijk vaak eerst de kat uit de boom.

Ik ben iemand die graag alleen en op zichzelf is. Maar ik ben ook graag samen met mijn vriend, het voelt bij ons anders en kunnen eigenlijk altijd wel samen zijn. De energie is altijd goed en het voelt alsof we elkaar op zielsniveau altijd al gekend hebben, vertrouwd en compleet, mijn tweelingziel.

Iets wat je niet uitgelegd kan krijgen aan andere die het zelf niet ervaren hebben.

Verder ben ik iemand die erg van de natuur houd. Bossen, natuurgebieden, de zonsopkomst en -ondergang kan ik ook van genieten, maar ook de zee wordt ik door aangetrokken en kom ik echt tot rust.

De ruimte, het universum, het sterrenstelsel, de maan dat zijn dingen die mij ook heel erg aantrekken. Waarom weet ik niet, het voelt gewoon zo. Het is groots, ongrijpbaar, prachtig en mysterieus (daar hou ik wel van).

De Spirituele Beurs

Het lijkt me leuk als de spirituele beurs uitgroeit tot een mooi platform waar we met gelijkgestemde kunnen connecten met elkaar. Ik sta voor verbinding, liefde en vrijheid.

Stargazing • Sunrise • Sunset • Universum • Photography • Nature • Woods • Walking • Yoga • Freedom • Healthy • Back to basic • Holistisch