Valena Healing & Coaching

Ja uw eigen bijdrage aan uw spirituele ontwikkeling is zelfs heel belangrijk. U kunt op meerdere manieren bijdrage leveren aan uw spirituele ontwikkeling. U kunt een cursus of opleiding volgen. Vaak zijn deze niet zo zeer persoonlijk afgestemd. En dat is echt jammer voor u, zeker als u het beste uit uw ontwikkeling wilt halen.

Het ontdekken van spiritualiteit is heel spannend. Zeker als u uw eigen mediamieke gaven gaat ontdekken. Er zijn de volgende mediamieke gaven: heldervoelend, helderhorend, helderziend, helderruikend en helderproevend.

Ik zal ze even wat nader toelichten. Als je heldervoelend bent kunt u chakra’s, aura’s en spirits voelen. Bij helderhorend zijn kunt u spirits horen. Bent u helderziend kunt u beelden zien van o.a vorige levens van een persoon of spirits. Ook kunt u dan visioendromen krijgen. Als u helderruikend bent kunt u bepaalde geuren opvangen van spirits, zoals een overleden dierbare. Bent u helderproevend dan kunt bepaalde smaken proeven die bij bepaalde spirits kunnen horen. Deze uitleg is niet volledig, want er is zoveel meer over te vertellen.

Verder kunt u tijdens uw spirituele ontwikkeling ook leren om chakra’s en aura’s te voelen en te lezen. U kunt zich ook verdiepen in bijvoorbeeld: healing, kaartleggingen, astrologie, mindfulness of op het wicca gebied.

Spiritualiteit is ook een heel breed gebied, maar dat maakt het juist zo mooi vind ik. Zo zit er voor bijna
iedereen wel iets bij wat hij of zij leuk vindt.

U kunt alleen werken aan uw spirituele ontwikkeling, maar u kunt ook samen met een coach werken aan uw ontwikkeling. Het is wel belangrijk dat u van te voren wel al een idee heeft welke kant uw spirituele ontwikkeling op mag gaan. Zo voorkomt u dat u bij de verkeerde coach terecht komt. Deze boeken kunt u online via diverse webwinkels vinden. Vaak kunt u ook inkijkexemplaren vinden van de boeken, zo kunt u alvast kijken of het boek iets voor u is. Zelf vindt ik de boeken van Doreen Virtue over de engelen echt een aanrader als u van engelen houdt. Verder vind ik het boek het levende universum van Duane Elgin ook echt een aanrader.

Zelf heb ik lang moeten zoeken voor informatie, om mezelf spiritueel te kunnen ontwikkelen. Ik heb dan ook vooral zelf veel research moeten doen. Ook ontdekte ik dat veel opleidingen niet aansloten bij mij als persoon. Dit liep elke keer weer op een teleurstelling uit. Ook was ik veel geld kwijt aan cursussen wat achteraf geen toevoegde waarde voor mij had. Achteraf had ik het graag anders gedaan. Daarom wil ik u meegeven om goed te kijken of een cursus, opleiding of coaching traject ook echt goed bij u als persoon aansluit. U wilt er achteraf gezien geen spijt van hebben.

Wilt u zich spiritueel ontwikkelen en bent u opzoek naar mogelijkheden? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik help u graag verder met uw spirituele ontwikkeling. Dit proces wil ik dan ook graag samen met u aangaan.

Ik bied momenteel de volgende spirituele coaching trajecten aan:

Spiritueel coaching traject mediumschap

Hierin leert u meer over chakra’s, aura’s en blokkades. Maar ook leert u meer over de soorten gidsen/spirits
en hoe u daar contact mee kunt maken. Ook komen de mediamieke gaven aanbod. Dit traject is voor u op maat aangeboden, en is dus echt persoonsgericht.

Spiritueel coaching traject healing

Hierin leert u meer over chakra’s, aura’s en blokkades. Maar ook leert u meer over de soorten gidsen/spirits en hoe u daar contact mee kunt maken. U leert meer over de verschillende healingsvormen zoals energetische en trance healing. Ook leert u uw mediamieke gaven in te zetten bij het opsporen van de klachten/problemen. Dit traject is voor u op maat aangeboden, en is dus echt persoonsgericht.

Wilt u graag de volgende stap zetten in uw spirituele ontwikkeling? Dan wil ik u daar graag in begeleiden doormiddel van een van mijn coaching trajecten.

Veel liefs,
Petra Schroën
Valena healing & coaching

Volg mij op facebook, instagram of neem een kijkje op mijn website: www.valena-healing-coaching.nl

Geschreven door: Valena Healing & Coaching

Valena healing & coaching