Een nieuwe naam… Dé Spirituele Beurs Online is Babbeltje Spirituele Beurs geworden! En daar hoort ook een nieuw logo bij.

Het logo is gemaakt door Elise van Elitha. Omdat ik voor de verandering een keer niet wist wat ik wilde met het logo (meestal heb ik iets in m’n hoofd en dan moet het ook zo worden) maar nu had ik dat helemaal niet, dus ben ik met haar een intuïtief ontwerpen traject aangegaan.

In dit traject hebben we samen gekeken wat ik mooi vindt en wat voor mij goed voelt. Luisteren naar m’n intuïtie en hiermee heeft Elise dit prachtige logo gemaakt voor mijn bedrijf! Super fijn zo’n traject, want dan kom je toch dichterbij elkaar qua wensen en vormgeving. Het is voor een vormgever natuurlijk ook lastig in te schatten hoe je iets in je hoofd hebt. Door iedere week te communiceren, brainstormen, te kijken naar verschillende stijlen, kleuren en door soms mee te kijken en bij te sturen als het nodig is, ontstaat er een mooi eindresultaat.

Echt super tof zo’n traject. Ik had nog nooit eerder van een intuïtief ontwerp traject gehoord, daarom juist zo mooi dat dit nu op mijn pad kwam. Een traject die je samen doorloopt om tot een logo te komen en dit vanuit gevoel en intuïtie.

Bekijk hier het oude
logo en het nieuwe logo

Before logoAfter logo