Hét Spirituele Platform Babbeltje (Help ons groeien)

Dankzij jouw vrijwillige bijdrage kan ik de website draaiende houden en voorzien van informatie, inspiratie, onderhouden en verbeteren.

Wat is Babbeltje?

Babbeltje is een spirituele platform dat nog groeiende is, hier worden online spirituele beurzen georganiseerd, maar je vind hier ook informatieve artikelen in de online spirituele gids geschreven door verschillende ondernemers. Deze zijn gratis beschikbaar voor bezoekers. Maar ook als ondernemer kun je hier dus gratis een artikel plaatsen. Dit wordt gedeeld op social media met jouw naam waardoor je ook gelijk profiteert van ons bereik en netwerk.

Er word veel tijd ingestoken

Er gaat heel veel tijd inzitten om de website te vullen, te onderhouden en online beurzen te organiseren. Dit doe ik met liefde en plezier en zou graag uitgroeien tot hét spirituele platform waar je alles op één plek kunt vinden.

Maar dit kost veel tijd, geld en energie en doe dit naast mijn huidige baan. Maar ik haal er veel positieve energie en voldoening uit! Ik doe het voor jullie, maar ook voor mezelf. Om te inspireren, te verbinden en te leren.

Betaalde diensten

Er zijn betaalde diensten en gratis diensten. De betaalde diensten zijn echt voor de uren die erin gaan zitten voor een specifiek iets en de marketing die erbij komt kijken om een beurs te organiseren bijvoorbeeld.

Gratis diensten

Er zijn ook gratis diensten. Maak je gebruik van een gratis dienst op ons spirituele platform en wil je hier toch een kleine vrijwillige bijdrage voor leveren wat jij het waard vind om hier gebruik van te maken? Dat kan hier eenvoudig en anoniem.

Alvast heel erg bedankt!

Donaties

Waar worden donaties voor gebruikt?

Er zijn natuurlijk maandelijkse en jaarlijkse kosten om een website draaiend te houden. De donaties worden dus geïnvesteerd in het onderhouden en verbeteren van de website. Om te groeien en uit te breiden naar gewenste diensten. En af en toe voor een lekker bakje koffie ter ontspanning voor alle uren die erin zijn gaan zitten 😀

Help je mij mee om Babbeltje, hét spirituele platform van Nederland te laten worden?

Dit kan ook op andere manieren dan een donatie. Bijvoorbeeld het delen van onze social media berichten via Facebook en Instagram. Door lid te worden van de bedrijvengids. Of door het delen van jouw kennis door een artikel in onze spirituele gids te plaatsen.