Tekens van de engelen

Heb jij al een teken van de engelen mogen ontvangen? Dan weet je natuurlijk hoe mooi het is om deze tekens te ontvangen. Ik zelf heb al meerdere keren tekens van engelen ervaren zowel bij mezelf als bij cliënten tijdens een behandeling. Er zijn een aantal verschillende soorten tekens die de engelen kunnen geven. In deze blog ga ik daar dieper op in. En zal ik de tekens van de engelen nader toelichten aan jullie. Hieronder volgt een lijst van tekens die de engelen kunnen geven.

De volgende tekens kunnen de engelen geven:

Veren: Als je een engel om hulp hebt gevraagd, kun je opeens zomaar voor je voeten een helder wit veertje tegenkomen. Het kan ook zo zijn dat er net voor je neus een wit veertje neerdwarrelt. Met een helder wit veertje laten de engelen weten dat ze er zijn om je kracht te geven en je te helpen. Een veertje is dan ook een van de meest gebruikte signalen van de engelen.

Woorden: Je kunt ook ineens een bepaald woord horen als je de engelen om hulp hebt gevraagd. Je hoort of leest opeens het woord engel(en) terwijl je er niet bewust aan dacht. Ook kan het zijn dat je in een keer de oplossing voor je probleem te horen krijg van een stemmetje in je hoofd (natuurlijk is dit dan niet je eigen gedachte, maar de stem van een engel).

Kristallen: Het kan ook zo zijn dat er een bepaalde edelsteen op je pad komt, nadat je de engelen om hulp gevraagd hebt. Deze kristallen zijn verbonden aan een speciale engelengroep. Hieronder vind je een opsomming van de kristallen die op je pad kunnen komen.

Engelen kristallen:
Angelaura-kwarts, Serafiniet, Celestien, Angeliet, Azeztuliet, Moldaviet, Kunziet, Hiddeniet, Opaal, Groene Calciet, Diamant, Tanzaniet, Rutielkwarts, Ioliet, Amethist, Blauwe Topaas, Rozenkwarts, Smaragd, Citrien, Lapis Lazuli, Danburiet, Robijn, Maansteen, Fulguriet, Aquamarijn.

Wolken: Je kunt ook de engelen in wolkenformaties waarnemen. Dit gebeurd vooral boven heilige plaatsen of als je de engelen om hulp hebt gevraagd. Soms zie je dan wolken die op veren lijken.

Engelencadeaus: Tegenwoordig zijn er heel veel engelencadeauartikelen te verkrijgen. Zoals beeldjes, schilderijen, sleutelhangers, hangertjes, placemats, boeken, engelenmagneetjes, wenskaarten en stickers. Als je deze zomaar onverwachts van iemand krijgt, is dit altijd het werk van de engelen. Die zo laten weten dat ze aanwezig zijn.

De opsomming hierboven zal zeker niet compleet zijn. Maar zijn wel de meest bekende tekens van de engelen. En door de engelen meest gebruikte tekens. Daarom heb ik ervoor gekozen om deze verder uit te lichten. Je ziet dus dat er veel mooie manieren zijn waarop de engelen tekens geven zolang je er maar voor openstaat. Wees niet bang en stel jezelf ook open voor de engelen, en zie wat jij voor mooie tekens mag gaan ontvangen.

Ik hoop dat jullie de tekens van de engelen nu beter kunnen herkennen. En deze ook beter kunnen begrijpen.

Veel liefs,
Petra Schroën
Valena healing & coaching

Geschreven door: Valena Healing & Coaching